Valborg

Idag har jag varit hemma hela dan, fast jag har int bara varit inne utan jag har faktiskt, hur svårt det än är att tro varit ute. Jag gick ut för att gå på en promenad för att "clear my head", haha djup som jag e, då såg jag en liten rufsig hund med en gullig tofs på huvudet som stoppade upp en massa bilar. Den hade inget koppel och jag viste inte vad jag skulle göra, den vimsade bara runt på allén. Jag gick hem o ringde klara o hon sa att jag skulle ringa polisen för att säga att jag hittat en bortsprungen hund och om jag hade tur skulle jag få hitte lön. Så jag gick ut för att leta reda på hunden men jag hittade den aldrig. Jag hoppas bara den inte blev överkörd. Jag brukar int blir mig så mycket om det men hunden var så gullig!! hehehe...

Jag ska försöka få me mamma till täby centrum på en fika och kanske hitta något, har inte köpt något på ett tag.



Another Sunday

Idag var jag på en massa visningar, pappa ska nämligen flytta ihop med hans flickvän.
De första lägenheterne gillade jag inte. Rummen var väldigt ihop tryckta, det kändes som vissa var som en fängelse cell.
Huset i ella gård var jätte fint men kanske lite litet, det tyckte pappa me men han fick ett tips av en mäklare om ett ganska stort hus i gribblylund. då skulle jag få ett ganska stort rum med en kläkammare, de vill ju typ alla tjejer ha!!! :P
 Nu sitter jag här hemma och försöcker trycka in en massa fysik i huvudet, det går inge vidare. Vi har prov på onsdag och det är viktigt att det går bra!! Hatar fysik!! :(

Imorrn är det skola igen...jippi!!! *suck

Nya byxor+annat :P

Nya byxor!!!
Idag köpte jag en av världens snyggaste byxor. eller kanske inte världens snyggaste byxor men dem är ändå väldigt coola! dem e lite rockiga dock, men de kan jag leva med! :P
Alla eller många har likadana men för mig spelar de ingen roll! De e sånna här byxor med hål i, från gina tricot! Kosta mig bara 399kr o mamma betalade ändå hälften! hehe..

Jag såg idag 17 agin, den var sjukt bra och Zac efron e så himla snygg! Han fyller faktiskt år på samma dag som ja, fast han e dock 7 år äldre så... aja,, de e synd att de int finns så många snygga killar i min ålder. Ja menar dem ända jag kan komma på för tillfälet är ju Zac,rob pattinson,Nick jonas,Channing Tatum och Chace Crawford och dem är i alla fall minst 7år äldre än jag!hehehe....ajaXD

Tränar fortfarande på Photoshop, blir bättre! Jag vet att den här bilden int e så bra men det är
ett framsteg för mig!! dessutom så är alla killarna så snygga så man bryr sig inte riktigt!


Det blir lite rockit med den där tröjan också men man behöver
inte alltid ha den!


Rob

Har inte skrivit så mkt den här veckan, jag tror faktiskt jag skrev sist i tisdags! hehe.. ska vara lite bättre nästa vecka, hoppas ja :S, :P

Har kollat på en massa rob pattinson intervjuer ida, han e sååå himla snygg! Det e synd att han e så mycket äldre,det är dock svårt att hitta bra bilder på honom!hehe, men den bilden jag har lite längre ner här e faktiskt väldigt gullig:P

Jag längtar så mkt till new moon kmr ut på film! har snart läst ut bökerna, har lite av tredje o fjärde kvar!

Just nu e klara på grönan med em, tråkit att jag int fick följa med. Em hade bara en extra biljett så... menmen jag var på världens jobbigaste träning, ja va alldeles slut. Början var ganska slapp, de va skönt för efter skolan på fredagar vill man ju helst bara slappa men så blev det inte riktigt!

Ska vel gå o lägga mig, imorrn ska ja int göra ngt spec. typ träna, gå till tebban o köpa ett par byxor o plugga så klart ! :/


 

BYE

 

han e ju bara för snygg!!


JÄVLA MATTEPROV!!

Idag hade vi matte prov och de gick piss! har kommit på två enomrma slarv fel!!! et av dem ´var hur enkel som helst och den andra läste jag bara fel på!!! ÅHHHH ja blir så jävla sur för jag kan de ju! jag måste få mvg på det här provet om jag vill ha mvg i slut betyg! jag har fortfarande chans men de e nog int så stor chans, om jag läste fel på en fråga har jag säkert gjort det på någon annan fråga oxå!
 Idag gick jag till tebban med klara efter skolan. Jag köpte ett helt vanligt linne och ett tunt vitt skärp till dansen. vi ska ha ett par glittriga skjorts oxå men de kmr vi få låna till uppvisnigarna! om nån vill titta på när jag ska ha uppvisning :P har jag de i tibble teater den 8 maj och några fler datum som jag inte kommer ihåg. men om ni skulle komma den 8 så får ni se klara dansa me!! XD


det här e klara!

xoxo

Torsdag

Idag hade ja min redovisning, jag antar att det gick okej men inte perfekt precis. De e fortfarande jobbigt att redovisa!
 Imorrn e de freda fast ja ska int göra nått spec. pappa ska träna o systern ska på fest, kmr typ få vara ensam hela kvällen!
 Har int så mkt mer att säga see ya.

klänning från hunkydoty,taits från vero moda.

Onsdag

Idag fick jag reda på att vi inte har nått engelska prov imorrn. Vi har redovisning i stället.
Vår engelska lärare blev jätte arg för att vissa i min klass(som jag t.ex) inte hade gjort redovisningen till idag. men hon sa veckan innan påsklovet att musikarna(dem i min paralell klass) skulle göra på onsdag för att dan(deras svenska lärare) skulle vara med och lyssna på dem. medans dem i min klass skulle göra på torsdag.
 Sen sa hon: dem som inte gjorde redovisning idag måste göra imorrn.
Jag brukar alltid vilja vara först för att annars sitter jag nervös hela lektionen tills det blir min tur. Så jag frågade: jag bara undra kan jag få börja imorrn?(snällt sa ja det) då sa hon: du kan inte ställe sånna krav julia. jag blev helt paff o sa att jag bara undrade. hon sa att jag skulle säga skulle ja kunna börja imorrn. Vad är det för skillnad??
aja ja måste ha en bra redovising imorrn!!

xoxo


tisdag

idag började ja i skolan igen....suck* de känns typ som de e freda men de e tre dagar kvar. :(
på torsdag så har jag ett oförberätt engelska prov. de MÅSTE gå bra på de för ja vill int byta grupp!

idag skippar jag oxå basketen, har ont i halsen! jag vill verkligen gå för om jag int går kommer jag int vara med på matcherna i helgen. ilr de kanske bara e en match menmen....

nu måste jag gå...måste plugga! byebye

kul?

Idag ska vi på middag hos mina kusiner...jippi! Ja brukar int prata så mkt med dem o de blir ganska lång tråkit. Ja brukar antingen sitta alldeles tyst ilr prata med min lillasyster frida. Det är ju alltid kul! not*,,(om du läser de här frida så skoja ja bara!! :P) 
 Middagen i fredas var kul! dem var schyssta små pojkar! haha..... dem yngsta tjejerna var hur gulliga som helst! Vi kollade på talang 2009, själv tkr ja de e super tråkit men alla andra gillar de så man måste ju ofra sig lite!
 Igår var vi hos mammas kompis ann´s landställe! de va ett jätte mysigt litet ställe, int äns 20 km2.

Imorrrn ska jag på gudstjänst på morgonen, vi kanske ses där??:P



idag har jag på mig de här! gina tricot taits, tröja från monki!

Dagens outfit


tröja från weekday,byxor från sheep monday.

LÅÅÅÅNG fredag

Idag så satte jag klockan på 8.00 på morgonen för att ja skulle ut o springa innan gudstjänsten, men siri(pappas flickvänsbarn) väckte mig halv åtta. Jag sprang väl 3 km i alla fall även fast ja var så himla trött och nu är jag ännu tröttare så jag orkar int gå på gudstjänst. Gör de på söndag och på måndag i stället!

Idag kommer ju några av mammas vänner på besök och jag har ganska mkt att göra innan dem kommer. eftersom jag int går på gudstjänst idag har jag lite extra tid på mig o fixa till mig o städa mitt rum.

snart kommer mamma o hämtar mig från pappa,,

byebye


Vill ha!

Jag vet att kavajer kan vara lite töntiga men på senaste tiden har jag börjat tycka att dem e lite coola.
Den är vill jag verkligen ha!!

den e från week day!

and....

Gick int o sprang ida,,hade int lust för nån dag måste man väl få vila :P
Ska ut o springa på morgonen efter ja har varit på gudstjänst!!
 Imorrn kommer mammas kompisar på middag med deras fem barn. De har två par tvillingar och en kille i mitten. De äldsta killarna e bara ett år yngre än jag,, de e ganska schyssta faktiskt. Sen har vi killen i mitten, han går i femman tror jag. dem två yngsta tjejerna är hur söta som helst. dem är 6 ilr 7 år! dem har ett väldigt stort hus o vi bor i en lägenhet så de kommer bli trångt!!

Här e en blid på mig som klara tog i ondags tror jag! enjoy :D :P

Tröja från monki,shorts från åhlens, väska från nuknuk.

Skärtorsdag!

HELLO MATES,,
Idag ska ja int göra nått speciellt, kanske går ja på nån gudstjänst! de går en klockan 19, men vet int om ja orkar gå på den, imorrn måste jag gå! jag har gått på fyra så jag har sex st kvar! den här veckan hinner jag i alla fall med två, en imorrn o en på sönda.
 Fia e nog troligen sjuk ida me, kanske går upp en sväng o överraskar henne med nån tidning ilr nått! När man har feber så kan man int riktigt gör något annat än att ligga i sängen.
 Ida måste jag oxå plugga
 
Men varje dag orkar man int klä upp sig,, så idag så har jag mina gråa mjukisbyxor o en blus från indiska



A normal day, A boring day!

Ida skulle ja egentligen varit med sofia o kanske klara på kvällen. men fia blev sjuk så nu sitter ja själv o väntar tills mina soja bönor e klara, de tar 1,5 h att göra dem klara,, suck*
 Jag SKA ida oxå ut o springa men eftersom ja int kan lämna bönorna på pannan så där utan att kolla så att de int kokar över ilr börja brinna, så får jag springa typ vid 15.30.
 sen måste ja plugga lite engelska ida, nästa torsta så har vi ett oförberett prov, de e egentligen int oförberett men man kan int plugga till de, fast ja ska plugga lite i alla fall för förra provet gick int alls bra.
 Hoppas fia kryar på sig för vi har int träffats på väldigt länge o så!! <3

byebye
här e sjukt snyggga robert pattinson!

Dagens outfit


skinn jacka hm, väska nuknuk, solbrillor Klaras
skor hm,

skjorts åhlens, tröja monki

???

har varit me klara hela dagen. vi(mest klara) gjorde en jätte god sallad. sen gjorde klara milkshaketill mig o henne själv såklart. Hon slaggar(hehe) hos mig i da..
 Vi har int gjort så mkt annat ida,, spelat monopol o tagit lite bilder bara.
I natt så sov fyra kompisar till frida(min lillasyster) dem höll på o skratta hela natten..dem somna typ vi tre. o då var dem tysta. Sen började de prata högt igen vid 9.00.
 NU! ska vi till min pappa o äta lite mat o grejs.

xoxo

gym

ida har jag int gjort nånting förutom att gå på gymmet  men de gick ja så sent på i alla fall. jag gick till tebban i typ en timme. hittade världens snyggaste jeans som ja ska köpa! alla har dem men dem e så sjukt snygga så de spelar ingen roll. om jsg int får dem av mamma så kmr ja nog köpa dem nästa månad.
 När ja o klara va på gymmet så va de en finnig o äklig kille som stirrade på oss hela tiden. han va riktigt skummis. Han försökte kolla diskret men de såg bara ännu knäppare ut. värst va de när vi stretchade(vet ej hur de stavas). då kollade han så mkt så att ja vände mig om. menmen..man måste vel vänja sig:P

Dagens outfit

klänning hunkydory, 1000kr, nya taitsen lindex 59,90kr

.....

Håller precis på att städa mitt rum,, de e hur stökit som helst.
Senare ida tänkte jag plugga, förmodligen gå till gummet me klara, snart ska jag oxå ut o springa o på kvällen skulle ja kanske vara med klara. 
 Jag praoade ju som lärare för nån vecka sedan o jag tror ja glömde berätta att precis när jag o klara skulle gå hem sista dagen så började nästan alla tjejer gråta. det va jätte gulligt. men jag skulle med en buss så jag hann int stanna så länga o trösta dem. men jag gav dem min adress så att dem skulle kunna skicka brev till mig. o för några dagar sen så fick jag ett brev a´v en tjej som heter matilda. jag fick ett jätte gulligt kort på henne. jag skrev ett brev sen tillbaka o skrev att jag skulle kunna, om hennes föreldrar vill ha hjälp i sommar, sitta barnvakt åt henne. tjäna lite extra cash...hihi :P.
dem har int svarat än men jag hoppas dem gör det!

den e lite suddig men här e bilden på matilda!

dagens köp!

hej igen.
har precis varit o joggat..dock int så långt idag men ja sprang i all fall.
ja följde me till sickla i alla fall. ja skrev innan att de hette cykla men ja hade fel :P.
ja köpte den här från monki!
man ser int hela men den slutar ungef'r som när den slutar på bilden.

Dagens outfit

idag har jag på mig ganska tråkiga kläder! MEN ibland kan de oxå vara snyggt med basic kläder:P.
ska börja göra pasta sallad snart.
 Pappa,frida,linda(pappas flickvän) och siri(lindas 5årige lila barn) ska åka till cykla shopping center. jag har ingen lust att följa med för ja måste hinna springa o sen på kvällen ska jag kanske vara med mina kompisar.

tröja från hm, och jeans taits från gina tricot.

;P.........

E hos emmy just nu,, sov över där.
 Jogging turen igår blev int så lång som jag trodde men tillräkligt lång.
Jag kom till emmy igår vid 19 och då cyklade ja o em till en jätte stor godis affär i visinge. Dem hade hur många sorter som helst. När vi kom hem så kollade vi lite på robbinson, de tkte em va skit tråkit! :P ja e typ den enda som tkr de e kul. mkt bättre än dem tidigare åren. fast ja kollade int förra året faktiskt.
 Har inga större planer ida, kanske går till gymmet eller går ut o springer.
that´s a secret you´ll never know....
xoxo gossip gilr XD

byebye

här e klara,jag o sofia vm i femman ilr fyra! HAHAHAHAHA.

"BIG" plans today.

hallo,hallo everyone.
har verkligen stora planer ida,,ska ut o springa snart o sen ska jag vänta tills emmy ringer(om hon gör det det vill säga). Har int tränat sen i tisdas så ja ska på en long jogging tur. så här kmr ja se ut om ni  skulle se mig springa runt näsbypark.

skriver mer sen,,byebye :P

Dagens outfit

skinnjacka hm, tröja weekday, väska jacki, byxor puss o kram, skor hm. hehe,,int så snyggbils men ja var tvungen om ja ville vissa skorna!

PÅSKLOOOOOV!

äntligen är det lov..
dagen har varit ganska lugn,, vi fick tillbaka vårat musikprov ida,,de gick ganska bra..en poäng från max. men de va int så svårt. ja sa till våran musik lärare att ja hade sett en kille hade fuskat,,shallare:P. men ja sa inga namn o nu e de meningen att ja ska säga vem de va,, hoppas han int säger att de va jag.
 vi hade oxå praktist prov på hemkunskapen,,fick mvg-, de kunde ha gått bättre men hon tyckte att jag hade brödet för länge i ugnen, ja som tyckte jag hade lyckats perfekt men jaja.
 Ida skippade klara o ja träningen. vi ska gå till tebban en snabbis(present till pappa) sen ska vi o gymma.

haha..ja o fia:P


Påsk....:/

Jag kände mig så himla trött idag, ja vet int riktigt varför, ja kanske börjar bli sjuk ilr nått.
 Men jag hade endå ganska lugn dag, först började vi me gympa (simmade), engelskan brukar börja 10 min men eftersom vi badade i tibble skulle int vi hinna tillbaka till skolan, så våran gympa lärare övertalade våran engelska lärare att vi skulle få slippa engelskan. Så vi gick på en gång till matten sen. de va skol dm för killar i dag och dem behövde några i seketeriatet. Så vi var bara med typ 25min av matten. så medans klara o ja satt o kollade på basket så var fortfarande dem i vår klass på matten.. :P
Näsbydal vann såklart, motståndarna var verkligen kassa!

Snart e de lov igen och jag har inga större planer. bara att träna antar jag. Alla åker bort dem första dagarna på lovet och lämnar mig hemma.:'(
juste,,på långfredan så ska jag på midda hos mammas kompisar o på söndan så ska jag på midda hos mina kusiner,, jättekul suck*

dagens outfit

väst från hm,tröja från indiska,gammalt halsband,och jeans från cheap monday.


extrem dag

hejhej,,idag hade vi extrem dag i skolan. tråkiga jag klädde int ut mig. hehe..fast ja skulle säkert bara skämt ut mig för typ ingen i våran klass hade gjort de:P
På tal om pinsamt så skämde ja ut mig själv på matten idag.
(kurseverad stil e jag, fet stil är min matte lärare)¨
jag hade precis sagt svaret till mina kompisar och ja tror åke(mattelärare) hörde de o gav mig därför frågan)¨
-julia, vad är svaret.
-eh..800...eh de va inget.
- vad sa du?
-ne,,inget
-jo då,, kom igen du kan de.
_vad var frågan?
-blablbla(kommer int ihåg)
- 10 ggr 80=800+12=812
-ja precis, sa han o log för att jag hade gjort bort mig,
när jag hade sakt de vände ja mig om mot min kompis klara. Jag kände hur röd ja var i ansiktet, de va ett jätte enkelt tal o ja gjorde bort mig totallt inför hela mattegruppen. Alla kmr säkert tro att jag suger på matte nu. men jag gör int de, de kanske inte har gått så bra den här terminen men i alla fall jag suger inte! ^^
man ser int riktigt hela tröjan men de här e tröjan ja köpte på weekday i lördas, 180kr,,

RSS 2.0