skol dm

ida va de skol-dm. De gick int så bra för mig i kula men ja kom i alla fall trea..stolt* :P Det gick sämst i 800-meter. kom sist..hehe men ja slog min tid me 15 sek o de e ja ganska nöjd me. XD
 Början av dan va ganska seg,, de regnade as mycket o de va iskallt.. de klarnade upp mot eftermiddan när ja skulle springa men annars va de ganska dåligt väder. Fia sa att de skulle bli 25+ grader på månda,, hoppas verkligen de för ja vill ha på mig min jeans skjol då.. :D


ny header!!

hello hello..
har skaffat en ny header, va tycks??

har varit väldigt dålig på att uppdradera den senaste veckan, har int gjort så mkt spec. men har köpt lite nya grejs. har glömt den där sladden som man kan ladda ner bilderna på datorn hos pappa, så ni får se hur de ser ut nästa vecka.
 Tänkte att ja skulle köpa ett par ganska höga klackskor till avslutningen, de e jätte söta ilr egentligen inte så jätt söta,, mest coola. de har nitar på dem men nitarna e runda. Skorna e absolut int punkiga, skulla aldrig ha munkiga skor, dem har trä klack.
 Men har redan köpt grejer denna månad o pengarna räcker int till,, ska se om mammas granne har nått jobb för mig ...:P

Picture this!



Tröja: sis. (monki)
Skärp:monki
jeans taits(vet ej hur de stavas :P)
Skor:HM

Halla

Hello,,
har int bloggat på typ en vecka så ja antog att de va dags att skriva ett litet inlägg.
 det som e nytt e väl att ja dorna o klara börjar fundera på att börja tävlingsdansa. Vi har börjat lite på en dans men om den int blir bra kmr vi int använda den :P.
Snart får ja min månads peng,,jippi!!! :D På fredag kmr ja typ använda upp allt för ja o emmy ska till stan. De va väldigt länge sedan ja köpte något, tycker de e dags nu..:P

Denna vecka har varit ganska soft, vi går bara till på ons, alltså till imorrn.då ska ja hem till klara o plugga o dansa.
Idag på idrotten så kollade våran idrotts lärare int till oss så mkt för hon va ute me killarna. vi hade mkt tråkigt o började komma på en dans(ja,dorna o klara). att dansa disco e mkt jobbigare än man tror men den blev ganska bra. Vi e int riktigt klara än men snart...

här e stella mcartenys kläder..hur fina som helst. <3

-

Jag har varit lite dålig med att skriva den här veckan. det har varit mycket och jag behöver vila lite.

Förra helgen hade jag dans uppvisning, de första dagarna gick de inte så bra men söndagen gick bra. På fredag har jag balett också,,hehe jag suger på det men dansen är lite mer modern än klassisk.

 Idag fick vi tillbaka vårat kemi prov, det gick mycket bättre än vad jag trodde. Jag har chans att få MVG, tänk MVG i kemi! Från G till MVG! det skulle värkligen vara hur kul som helst. fast VG är inte så farligt heller.


Imorrn ska vi på musseum, jippi *suck. fast det är i alla fall bättre än att gå i skolan. vi får se om jag skriver imorrn, med mig vet man ju aldrig :P



det här e klaras uppvisning i lördags, hon står längst fram till höger.



Kemi/dans/vänner

Idag har jag haft kemi prov. Det va skit svårt. Var uppe till tolv igår så jag kunde inte riktigt tänka klart. Tolv är egentligen inte så sent men jag var tvungen att gå upp extra tidigt eftersom jag inte kunde allt. Jag hoppas bara jag får VG i alla fall. Förra året fick jag G i kemi...hehehe. jag hoppas att jag kan höja betyget! men man vet aldrig men våran biologi lärare. Om man inte skriver exakt som hon gör får man inga poäng.
 Imorgon har jag dans uppvisning, de ska bli hur kul som helst. Nackdelen med de är att jag står längst bak hela tiden. förrutom i slutet och lite i början. Så om ni ser mig dansa imorgon i skolan så vet ni varför:P.

Ska fortsätta kolla på vänner todilu!
Här är några bilder från serien! :)



Första maj

Har gjort 4 sidor kemi idag har fortfarande en kvar...suck*. Jag har två prov nästa vecka,kemi och franska. Om jag orkar ska jag göra lite glosor nu också. Egentligen fattar jag inte att jag änns orkar göra j´kemi nu. Jag menar klockan är 22.
 Jag lunchade med mamma i stan idag. Vi åt på nån jätte mysig resturang som jag dock har glömt bort namnet på :P.
Efter det strosade vi runt lite i affärer utan att hitta något. eller jag hittade en jätte fin tunika aktig klänning men den har redan klara. 
 Till avslutningen vill jag ha en vit klänning och ett par blåa skor(klack alltså). Jag vet att de låter fullt med blåa skor men jag tycker det är coolt. Man brukar ha en helt vanlig klänning på avslutnigen men jag gillar att synnas lite. Inte för att jag gör det men om man kommer med nått annurlunda som ingen annan har så står man ut lite.

Ska kolla efter klänningar och blåa skor imorrn,,,XD


RSS 2.0