Today,,

hej igen,,
Idag har jag bara tagit det lungt, softat framför soffan o tittat på tv.
Fast senare på eftermiddan gick ja o K och spelade lite basket. Det fanns inga hallar så vi väntade i tibble CC typ i en halv timme innan nån blev ledig. Det var några killar som spelade innebandy i en hall o K och jag stod uppe vid läktarna o kickade ner hela tiden för att kolla om dem snart skulle gå. dem såg oss några gånger ,, de blev lite pinsamt då. Dem trodde väl att vi checkade in dem när vi igentligen checkade in hallen.

Sen på kvällen åkte vi till pappas nya flickvän och hennes dotter siri. Hon va jätte gullig. vi ska träffa dem på nyår oxå fast då ska dem sova över här.

Ses imorrn,, God natt

här e min snygga väska som ja fick i julklapp

mormor 80år

Ida va ja på mormors 80år "fest". Shit kul. asså de va ju int de. min lilla syster o ja satt vid "tonårs bordet" o dem va ju mkt äldre än vi så vi satt bara där alldeles tysta....
o när mormor höll sitt tack tal så började hon gråta,, man började nästan gråta lite själv..

Snart e lovet slut,, Snyft! snart börjar oxå basket cuppen, de ska bli lite skoj men ja e som sakt int riktigt i form så ja får vel gå ut o springa snart.

Har ni någonsin känt er lite skylidiga när ni har ätit en viss mängd mat,, Jag vet att det kanske e svårt men ni måste då försöka äta.

ni måste kunna njuta av maten, ja e absolut int anarexisk ilr så,, ja e int äns small fast ja e inte tjock ilr..
men alla e olika och bara för att man inte e lika smal som nån annan betyder det inte att man ska banta. det finns väldigt farliga konsekvenser när man får anorexia t.ex. man kanske inte har så stor risk att få barn, man kan om man e så pass sjuk dö m.fl. om nån med anoriexia läser detta, sök hjälp för annars kanske ni inte får nån framtid.

hoppas ni hittar nått roligt på mellandags rean!

få int anorexia

Bio

idag kanske jag ska på bio med E. fast på kvällen då ra för det e både roligeáre då och hon ska gå till stan med sin mamma. Jag vill se madagaskar 2, ja vet de e lite barnsligt men den e faktist rolig och desutom så spelar David schwimmer giraffen. Han e me i b.la. vänner där han spelar Ross.
  Vänner e min favvo serie. ja vet inte riktigt varför men den e bara så himla rolig. jag har serie 1,3,5,8,9 o 10. det fattas bara 4 st nu.

Snart e det täby basket cup,, det ska bli kul.
Jag är int riktigt i form så i morrn ska ja till ensta o springa 2.5 km innan vi ska till mormor.

här e min snygga dator!

Mellandags rea!

idag började rean och det var sjukt mkr männinskor i stan.
Jag köpte en jätte cool tröja, en tuskos halsduk, ett par turkosa vantar och over knees strumpor.
Jag ville så klart köpa mer men jag måste lära mig att hålla tag i mina penga lite,,,hehe

På sönda ska jag o fira att mormor blir 80. Kul för henne men jag känner knappt dem som ska komma så jag kommer att bara sitta o prata med min lilla syster. Fast pappa ska komma oxå även fast mina föreldrar e skilda.
 På tal om pappa har hand funnit en ny flickvän. det tkr ja e jätte kul för jag vill inte att pappa ska va ensam.

här e min nya tröja,, den passar bättre till mina tajta cheep monday.

En dator,, ;D

igår var det ju julafton,, hoppas alla blev nöjda. Det blev i alla fall jag!
Jag fick en dator, en mobil och en jätte fin väska från nuknuk.se ilr det kanske var .com?
Jag fick givetvis fler saker men dem orkar jag inte skriva upp.
Ni kan ju om ni vill skriva som komentar vad ni fick,,,

Jag vaknade extra tidigt idag,,, så då gick jag till pappa för att kolla på min dator. den e as snygg,, min komis K fick oxå en dator,, idag ska vi till mammas kompis ann, hon mår inte så bra så vi ska komma dit med lite lasagne. mamma gör världens godaste lasagne.

Här kommer en bild på mig o pappa

Ps. min blogg separ sig lite....

Jul :P

nu e de bara en dag kvar till julafton. Mamma sa att jag skulle få ganska många saker siom jag önskade mig,, håller tummarna för en dator :P
Idag köpte jag min sista julklapp. lite sent men jag hade inga pengar innan,,(mamma gav min mån. peng lite tidigare den här månaden.
Fast jag glömde att lämna tillbaxs en bok som lånade fär typ ett halvår sen.. ja lånade den på min kompis D:s lånekort :S.

På julafton så brukar man ju ha på sig något rött, men i år ska jag ha på mig en lila klänning. hehe inte direkt nån jul-färg men den va bara så gullig.
på avslutningen så hade jag på mig den oxå,, då stod jag inför hela skolan med K och läste upp en dikt. visst va de kul men jag kunde int sluta skaka.


Det här e jag i ett provrum på salt,, alltid lika snygg XD


December, 2008
TiOnToFr
1234567
891011121314
1516171819 20 21
22 232425262728
293031 

 




 
Devote.se bloggverktyg - Gratis blogg
function getLinkObject(id, html_id) { this.id = id; this.html_id = html_id; } function replaceExternalContent() { for(var i=0;i

OOOOOOH




hoppas ni får en bra jul
2008-12-23 @ 20:46:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0