Freda

Idag är de ju fredag, visst ska ja ha kul på kvällen men ändå har jag inte direkt längtat. Lovet är ju snart slut. Jag behövde verkligen att få vara borta en vecka från skolan. Jag blir så stressad av alla prov o så. Mitt engelska prov innan lovet gick verkligen piss dåligt. Asså verkligen,verkligen JÄTTE DÅLIGT. Vi har en geografi redovisning snart o ja börjar fatta vad ja ska göra men ja har mkt kvar!
 Idag ska ja till emil. Karro,jakob(musik klassen), markus o fia kmr oxå dit. Vi ska se på nån film. Karro sa att jag skulle ta me mig bra filmer men ja har bara en: sagan om konungens återkomst. Det är verkligen en jätte bra film men ja tror alla har sett den och alla kanske inte gillar den. Jag kommer då typ aldrig att trötna.
efterråt ska ja sova över hos fia.
Nu ska jag borst tänderna byebye.
här e fia o ja..hehe


John tucker must die

Idag har ja bara chillat hemma under dagen. Ja gick till mamma för att träna men de blev aldrig av. JO, ja gick till täbban för att köpa en väska och den är verkligen jätte söt. om du vill se hur den ser ut så får du gå in på Kenzas.se. Den är beige och har "pocahontas" rämmar kan man säga. Det kanske inte låter så snyggt men den är sötare i verkligheten än min förklaring..hehe.
På kvällen drog ja till karro o kollade på John tucker must die. den e jätte bra. Har nån sett Gossip girl? Dan är med men han spelar den töntiga dock. Han e faktiskt snygg, fast ja gillar honom mer i Gossip girl!
 Imorrn hade jag planerat att vara me fia. jag hoppas de men man vet ju int riktigt aldrig me henne! :P

Idag var de ju fet tisda. ja hann dock int äta nån men ja hoppas ni åt många!:P


ännu en tråkig da:(

Idag skulle ja varit me fia men hon kunde inte. Det va ja helt okej med men jag jag hade ju sätt fram imott det lite.
ja beslöt mig då att använda gym kortet mamma gav mig.
ja gick dock int fören på kvällen. Jag hade aldrig varit där o visste inte hur man kom ner till gymmet, så ja gick fram till disken o frågade en som jobba där. hon sa gå dit sen dit o blablabla. jag ville inte direkt fråga en gång till så ja följde mina instinkter,hehe o det gick ju bra. Dem som gick förbi mig måste ha undrat va ja gjorde för ja gick bara fram o tillbax innan ja hitta gymmet. Där va ja int så länge, Ja träna i 45min sen strechade ja i kanske 10min. miin buss skulle inte gå fören om 30 min så ja gick hem till pappa.
Jag har tänkt o gå imorrn oxå men vet int riktigt, ja e ganska slutkörd.

Imorrn ska jag vara med karro o kanske mariam om hon svara på min medelanden. vi ska ha en liten filmkväll tänkte vi.
vilken film tycker du vi ska se? ge mig lite alternativ för vi vet int! :P
här e inte så bra bild på honom men han e bara så himla snygg:Robert pattinson i twilight

Gratis makeup

hej igår sov ja över hos S. vi hade de jätte skoj. de va meningen att vi skulle se på bio men de gick ingen bra o ja fick bara se på camera. när man ska se på bio vill man ju helst se inne i stan på typ sergel. men vi ska se på bio nån annan da i veckan. det finns ganska många som ja vill se men fia har typ sätt alla. vi får väl se typ bröllops duellen. den verkar helt ok.
 S o ja åkte typ klockan 21 o hyrde film i täbban. där träffade vi på en tjej i våran paralelklass. hon skulle dock int hyra film ilr godis. hon va där med sina komisar o tog en massa kort. de va någon fototävling dem skulle vara med i.
 Det blev en medel mottig film, picture this, med Ashley tisdale. det va typ en typisk tjejfilm. den va int så himla bra. sen tog vi bussen hem o vi började chatta med en massa folk på facebook. vi börja typ inte sätta på filmen fören klockan 22.30. efter filmen försöckte vi läsa lite. jag höll på att somna så ja hann vel bara läsa tre sidor. ja läser tvåan i twilgiht serien. den e hämsk. visst e den bra men man vill bara läsa ut den här. jag ska int gå in på detalj för det finns kanske några som int läst den men edward ska flytta utan bella. o jakob, varulven, kommer visa sig vara kär i bella. nu kanske ja sa för mkt men jaja, de e int så många som läser min blogg heller.
ida har jag inga stora planer, slappa o så antar ja. imorrn har ja inga planer alls heller, alla är borta under lovet, bara ja ó fia hemma o hon ska vara med hennes kompis hanna. ja kanske går till täbban en sväng. vi kanske ses där :) ?
jag har ida blivit medlem i gratis make up. då kan man få gratis presentkort om man samlar en viss summa poäng. om ni vill bli medlemmar så kan ni gå in på den här länken:http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=187749
sofia o ja försöker immitera edwards blick i twilight..hehe
söta fia o ja..hehe vi ser typ ut som bebisar.
hade lite kul me kameran,,här tar vi fram vår lesbiska sida..hehe( det är så klart int sant, bara så att int alla tror de)
fia e lite sk´ruvad.:P

:(

det gick verkligen sämst på eng provet idag. de har aldrig gått sämre. Jag känner mig till o med sämre än när ja gick i 7:an o då var ja oxå skit dålig. men jaja..det måste gå bättre på nästa eng prov om ja vill behålla mitt betyg o vara kvar i min eng. grupp. ;(
Matten gick faktiskt ganska bra ida. vi hade värmelära förhör o ja vet i alla fall(för min matte lärare sa de) att jag har full pott på dem 4 första frågorna. han har int rättat dem andra frågorna än men ja får veta hur det går imorrn.
imorrn har jag hemkunskap prov. ja har hört att det e svårt av dem andra 8:orna men ja hoppas verkligen int de. ja har trännat så ja kan dem svåraste o viktigaste sidorna men jag kan int dem andra 10 sidorna:( snart har jag dans så ja hinner int göra dem nu. dansen slutar klockan 21 så ja får väl träna till typ 23:30!

nästa vecka så får ja min mån peng ja tror att jag ska köpa den här från mq ja tror den kostar mellan 500-700kr

-

Klara har precis haft fest  o hon fick några riktigt intressanta saker..hehe
AV mig o em så fick hon världens snyggaste skor och ett par stringtrosor...hon fyller hon ju 15år :P
sen fiick hon lite andra grejer av dem andra men dem va int lika roliga..XD
Imorrn ska ja läsa ut min eng bok. måste skriva en Bok resention till på månda.

klara i romme :P


Grattis på byxmynigdagen klara...hehe

Idag blev klara 15år. hon är lite mer än 8 månader äldre än ja...
Idag fick vi också tillbaka vårat matte prov, det sög värkligen men huvud saken var i alla fall att jag fick vg.
Imorgon så är det franska prov och så får vi tillbax vårat biologiprov. Biologi provet gick så där men jag tror att jag i alla fall kommer att få vg.

nog om prov på torsta åker skolan till romme..hippi, det ska bli skit skoj! Ja em o klara ska åka samt sofia v och lisa från våran klass sen oxå några killar. fia följer int med men hon får kul än du...åka skridskor..hehe.
jag kommer typ behöva gå upp klockan 5:00 på morgonen för ja ska vara i skolan klockan 5:45.. *snyft
men jag längtar dit ändå.

här har vi söta klara...hehe

hehe...

Idag har jag o K haft elev lektion.. de gick bra i början men slutade lite i katastrof.
Det var en kille som började skrika på oss o sa typ: VA FAN! Hon gör ju fel steg hela tiden, ser ni ingenting? eller så sa han något som Hallå det där va ju faul. ser ni inte de?.
Det va ganska jobbigt,, efter lektionen så frågade våran gympa lärare om nån hade någon komentar om hur dem tyckte lektionen var då sa han självklart att vi kunde ha delat upp en grej bättre än va vi gjorde. Hallå vi hade ett papper som vi skrev upp vilka som hade gjort, vi visste exakt hur mycket alla hade gjort o vi hade gjort det jämt fördelat. Vi bestämde då på skoj att vi skulle ge världens komentar till honom på hans elevlektion,,hehe

Hoppas ni ursäktar att ja int bloggat på en tid,,har inte haft där!
Jag o fia i sommras,,kolla va kort hår jag hade,,hehe

RSS 2.0