ida har ja haft de kul:)

Idag har ja haft de riktigt kul,, ja ska inte berätta i detalj men de e en kille som har sagt lite dumma saker till min kompis o ida fick han allt igen,, ja ska inte sjunka till hans level så ja kommer inte berätta vad som hände.

Jag har också fått världens gulligaste komentar,, om du som skrev den kollar nu,, Tack så himla mkt:) Undra vem du e...XD. fast de behöver du int säga,,hehe bara om du vill!

Jag har fått en ny biobiljett i helgen och väntar på att använda den,, jag vill se så himla många filmer men har ba ett kort. vet ej vad ja ska se för film,, de står mellan bröllops duellen och twilight.
ni borde läsa twilight,, den e sjukt bra,, har int riktigt läst ut den men man sträckläser verkligen.

Hoppas ni får en bra vecka

CIOA

Skolan,,,,

snart får vi byta platser i skolan,,jippi. asså de skulle int göra ngt att sitta brevid adrian om han bara skulle om han ba skulle kunna ge mig en chans. nu menar jag inte chans så men asså han vill typ inte sitta brevid mig o vänder sig så långt åt andra hållet som möjligt, de gör mig int särskild säker så ja brukar när jag får chansen byta plats till min kompis emmy. men på ons byter jag plats.hehe

I lör så var ja hos en kompis,, de va shit skoj. en kille i våran klass hade bjudit oss o några andra på en filmkväll
vi kunde inte vara där så länge så vi tänkte gå dit o skrämma dem,,hehe de lykades vi int så bra me.

fia e inte me då

Biblioteks räkning

Andra dan i skolan,, ganska lungn men dem börjar redan informera om en massa prov.
Vecka 8, innan sport lovet, ska vi ha 3 prov typ. Hemkunskap,svenska och kanske matte,, men ja tror vi ska ha matte på veckan innan, men jag e nästan hundra på att vi ska ha nått annat ämne oxå.
 Idag när jag kom till skolan så kom min kompis fram med en räkning. det var så att jag hade lånat en bok och glömt att lämna tillbaks den. tre månader sen var den,, hehe. det stod att jag skulle betala 355kr.
Ja tyckte de va konstigt för vecko-avgiften var 10kr. Så ja ringde till biblioteket och frågade. då var det så att dem trodde att jag hade tappat bort boken och då skulle jag betala 250kr mer. Jag gick efter träningen till biblioteket för att då betala skulden. jag vet inte om hon var ny som hjälpte mig men hon sa att jag skulle betela 45 istället för 145. såklart att man inte protesterar.

Idag har jag fått min elle tidning,, ja har fått 20% rabatt på H.M,, hihi,,
Jag brukar mest kolla på va som e inne sen orkar ja int läsa alla intervjuer. Elle har jätte mkt reklam i sin tidning, asså efter varje intervju ilr kanske mitt i en så lägger dem till en reklam annons.


Nya strumpbyxor

Idag har ja bara gått på en mässa,, jättekul ;(. Sen gick min kompis och min lilla syster till stan,, lite konstigt.
NU har jag 8st gudstjänster kvar innan lägret,,, hehe ganska många.
Ja ska gå på Husarö,, vi ska telta i 2 veckor. Får ba hoppas att de int regnar.
Ja känner ganska många som ska gå på samma läger,,några från min klass o nån från basketen.

Jag fick några strumpbyxor i julklapp som ja ba älskar,, dem e jätte coola. här får ni se dem. Dem e köpta på vero moda,, dem kostar 59:90

ut med lov och in med pluggandet:(

NU e det bara två hela dagar kvar innan skolan börjar.
Förra terminen var as jobbig så gissa hur jobbig nästa termin kommer att bli.
En massa prov och en massa redovisningar.

Ida slutade täby basket cuppen,,:( Det gick inte så bra för vårat lag då men för andra gick de bra. Jag o K kollade på b.la. p91-92 o F91-92. båda vann. Dem spelade sjukt bra.

Imorrn ska ja o K gå på  en mässa,, jätte kul :(. vi måste gå på 3 st innan den 21 o vi har redan gått på en så vi har två kvar. men sen måste vi gå på 10 innan  konfa lägret. 
här e finalen mellan täby p91.92 och nått finskt lag.

nedräkning till skolstart

NU e de bara 6 dagar kvar innan vi eller jag börjar i skolan.
Jag har inte riktigt börjat slappna av en och när jag väl kommer att göra det så kommer det typ bara vara en dag kvar innan skolan börjar. Det enda som man lite kan se fram emot e att i år kommer vi att praoa. Jag har faktist tänkt på var ja skulle vilja praoa men de e inte så många ställen som tar imot prao elever. Jag skulle helst av allt vilja praoa på dramaten, men jag tror att dem bara tar imot gymnasie elever som pluggar till teater.

I helgen ska jag spela en basket cup. hittills har vi vunnit en och förlorat en. Ida gick de int så bra för mig, ja fick hålla en ganska stor tjej och hon knuffade alltid på mig. Hoppas de går bättre i morrn.

det här e täby p91-92

Nyår

nu e klockan 24:17 på nyårsafton, de betyder att 2009 har börjat.
Folk tror att det här året kommer bli tuffare, eftersom att vi har finanskris, men för mig kommer detta år bli en ny början.
Har ni kommit på nått nyårslöfte än? Om ni inte har det e det snart försent.
Mitt e att bli modigare. För jag brukar oftast håll mig inne istället för att prata med killar t.ex. jag blev bättre 2008 men iår ska ja va oslagbar,,hehe

Ja har sett sagan om ringen ida,, han som spelar frodo(Elijah Wood) e så simmla snygg, fast ja tycker att han e gulligare me långt hår. Ja väntar bara tills ja får se på den tredje filmen som ska vissas på TV3 i helgen.

RSS 2.0